Wat kunnen wij voor u doen?

how_it_works_11

Advies

Deskundig advies passend bij uw vraagstuk
how_it_works_22

Installatie

Installatie volgen de geldende voorschriften
how_it_works_33

Nazorg

Ook na oplevering staan we met onze servicedienst voor u klaar
how_it_works_44

Storing

Bij storingen komen wij snel ter plaatse

Goed advies is goud waard

Wenst u een nieuwe airco of een nieuwe technische installatie? Overweeg van te voren goed wat de mogelijkheden zijn rekening houdend met uw wensen. Voor diverse situaties hebben wij passende oplossingen. Onze koelcellen voldoen aan de HCCP-normen met energiezuinige verdampers. De schakelkast kan uitgerust worden met een display voor temperatuur uitlezing. De deuren zijn in diverse afmetingen leverbaar.

Advies, levering en installatie van:

- Airconditioning
- All in one systemen (nw)
- Koeltechniek
- Koelcellen
- Koelinstallaties
- Koelkasten
- Koelvitrines
- Koelwerkbanken
- Saladiëres
- IJsblokjesmachines
- Vriestechniek
- Vriescellen
- Vrieskasten
- Vriesinstallaties

Installatie zoals het hoort

Clerx Koeltechniek staat achter de producten die we onze klanten aanbieden. Daarom kunt u er zeker van zijn dat de installatie tot in detail netjes bij u wordt uitgevoerd. Wij zijn er ook mee gebaat dat u tevreden bent over onze werkwijze.

Tijdens de installatie kunnen er situaties voordoen, die we van te voren niet goed hebben kunnen inschatten. Daarom betrekken we u als klant bij de installatie door regelmatig met u contact te hebben.

Service tot in de puntjes

Na installatie kunt u gaan genieten. Mochten zich storingen voordoen of heeft u vragen over onze producten? Dan blijven we altijd met elkaar in contact. U kunt ons altijd vrijblijvend bellen voor storingen, vragen etc. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten ambassadeurs zijn van Clerx Koeltechniek.

Daarom is het geen overbodige luxe om ook na aankoop en plaatsing bij storingen voor u klaar te staan.

Storingen binnen no time opgelost

Heeft u een storing? Neem dan contact met ons op of vul het formulier in op de pagina contact. Onze servicedienst zal met u contact opnemen voor het plannen van een datum. Informeer van te voren of er kosten zijn verbonden aan een inspectie. Dit is afhankelijk van het type en bouwjaar van de installatie.

Advies? Bel ons!  0111 643 888