Maak kennis met ons

Over ons

Sebastiaan Clerx is op 1 januari 1991 gestart met de onderneming. Het kantoor en showroom zijn gevestigd aan de Sint Joostdijk 74 te Oosterland. Op het indusstrieterrein in Oosterland is de werkplaats gevestigd. In deze werkplaats produceren wij koelsystemen welke exact afgestemd zijn op de wensen van de klant/gebruiker. De storings- onderhoudsdienst zorgt ervoor dat uw installatie na een storing weer zo spoedig mogelijk draait. Door het regelmatig onderhouden van uw installaties kunt u voorkomen dat er onnodige storingen optreden. Alle koelsystemen met een inhoud van 3 kg en meer zijn verplicht tot één onderhoudsbeurt per jaar. Alle installaties met een inhoud van minder dan 3 kg behoeven geen onderhoud maar dit is wel aan te raden gezien de meeste installaties het gehele jaar draaien. Installaties met 30 kg en meer moeten meerdere keren per jaar worden gecontroleerd. Bij onderhoud wordt de installatie op de volgende punten gecontroleerd: Temperatuur Inhoud koudemiddel Druk Lektest Status condensor Electrisch systeem Hoorbare en zichtbare slijtage Voor meer informatie betreffende onderhoud of verbetering van uw koelsysteem kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. S.P. Clerx verzorgt reeds meer dan 10 jaar opleidingen bij de R.O.V.C. Technische Opleidingen te Ede.
Energiebesparende installaties

Door energiebesparende apparatuur in te zetten bespaart u vanaf dag 1 op uw energiekosten. Daarnaast zijn nieuwere machines veel energiezuiniger en daardoor een must om te hebben.

Wij hebben een ruim aanbod nieuwe en gebruikte machines en kunnen desgewenst snel leveren. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Advies? Bel ons!   0111 643 888